HR - Hoe werkt de kosten rapportage?

Hoe wordt de kosten rapportage gemaakt?

De kostenrapportage is gemaakt om inzicht te geven in de kosten van jouw organisatie. Als HR manager kun je inzien waar kosten gemaakt worden zodat je hier analyses en inzichten uit kan halen. Deze rapportage wordt gemaakt op basis van vervoersmiddel en soorten kosten. Daarin worden een aantal onderwerpen behandeld, zoals bijvoorbeeld:

  • Totale kosten
    Hier tonen we de totale kosten van jouw organisatie per jaar. Daarin sorteren we op vervoersmiddel, kosten type en maand. Dus bijvoorbeeld de kosten voor treinabonnementen in januari, of losse autoritten in maart. Hierbij rekenen we met alle goedgekeurde transacties in de desbetreffende maand.
  • Kosten efficiëntie
    In deze rapportage laten we zien hoe effectief kosten worden verdeeld. De kosten worden berekend per werknemer en vervoermiddel, waardoor je snel ziet waar de kosten worden gemaakt. 

Wanneer je als organisatie ook gebruikt maakt van de budgetten module heb je ook toegang tot de volgende rapportages. Daarin kun je zien hoe de budgetten gebruikt worden en in hoeverre deze nog toereikend zijn.  

  • Maandelijks budget gebruik
  • Jaarlijks budget gebruik

 

Waar vind ik de kosten rapportage?

De kosten rapportage is alleen zichtbaar voor HR gebruikers. Als HR gebruiker ga je in NS Go naar ‘Rapportages’. Daar staan de rapportages voor je klaar, gesorteerd op jaar. Je kunt deze downloaden door op de knop te klikken. Deze worden elke maand voor je gemaakt en geüpdatet. Het kan namelijk voorkomen dat kosten nog wijzigen. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen