HR - Hoe werkt de registratie rapportage?

Hoe wordt de registratie rapportage gemaakt?

De registratie rapportage is een overzicht van goedgekeurde registraties van de medewerker die in het platform worden verwerkt. Dit geeft je de mogelijkheid om controles uit te voeren en vragen te onderzoeken en analyseren.

Bij het verlenen van deze betalingsoverzichten, houden wij rekening met de privacy van de medewerker. Privéritten en de reistijden bij woon-werk en zakelijk ritten worden gemaskeerd in dit overzicht.

Waar vind ik de registratie rapportage?

De registratie rapportage is alleen zichtbaar voor HR gebruikers. Als HR gebruiker ga je in NS Go naar ‘Rapportages’. Je kunt deze downloaden door op de knop te klikken. Deze worden elke maand voor je gemaakt en geüpdatet.