NS Abonnementen overzicht

  • Bijgewerkt

Er zijn verschillende zakelijke abonnementen die je kan aanvragen met een NS-Business Card. De verschillende soorten abonnementen zorgen voor een goede aansluiting op je mobiliteits- en reiswensen. Aan elk abonnement zit een ritregistratie vast die een goed overzicht geeft van de ritten die je met de trein gemaakt hebt. Van deze ritten vind je een duidelijk overzicht terug in NS Go.

 

Hoe vraag je een abonnement aan?

Ga naar het artikel: Hoe vraag je een NS Business Card aan, hier kan je ook direct een keuze maken welk abonnement het beste bij je aansluit.

De verschillende abonnementsvormen:

  1. NS Basis Abonnement. Dit is in de basis geen abonnement maar enkel reizen op rekening tegen het volle tarief. Je ritten kan je wel terugzien in NS Go. 
  2. NS Dal Abonnement. Dit is een abonnement met 40% korting op het volle tarief tijdens de daluren. Verder heb je korting in het weekend en op Nederlandse landelijke feestdagen. Klik hier voor een overzicht van de Feestdagen waar de korting op geldt.
  3. NS Traject Vrij Abonnement. Dit is onbeperkt reizen op een vast treintraject in Nederland tegen vaste jaarlijkse kosten, op de Intercity direct (met toeslag) en op binnenlandse trajecten van ICE International.
  4. Traject op Maat. Dit is een flexibel en voordelig abonnement voor werknemers die gemiddeld 2 tot 3 keer per week op een vast traject reizen. Waar met onze andere abonnementen (zoals Traject Vrij en Trein Vrij) een vast bedrag per maand betaald wordt, betaal je bij Traject op Maat achteraf, op basis van het reisgedrag van de medewerker. Zo kan dit bedrag dus maandelijks verschillen, afhankelijk van het aantal dagen waarop de medewerker die maand met de NS-Business Card op het traject (of een deel hiervan) heeft gereisd.
  5. NS Trein Vrij Abonnement. Dit is onbeperkt reizen tegen een vast bedrag per jaar met de trein bij NS,  bij Intercity direct (met toeslag) en op de binnenlandse trajecten van ICE International. Je reist met het Trein Vrij abonnement ook onbeperkt in de treinen van alle andere treinvervoerders.

Voorwaarden rondom de abonnementen.

  • De NS-Business Card is 5 jaar geldig en wordt alleen verlengd wanneer er nog lopende NS Zakelijke reisproducten op staan.
  • Abonnementen zijn dagelijks opzegbaar (vanaf één maand na ingangsdatum).

 

 

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen