NS Abonnementen overzicht

Sebastiaan Vlamings
Sebastiaan Vlamings
  • Bijgewerkt

Er zijn verschillende abonnementen bij NS die je kan aanvragen met een NS Business Card. De verschillende soorten abonnementen zorgen voor een goede aansluiting op je mobiliteitswensen en reiswensen. Aan elk abonnement zit een ritregistratie vast die een goed overzicht geeft van de ritten die je met de trein gemaakt hebt, deze ritten kan je in een duidelijk overzicht weer terugzien in de mobiliteitshub van NS Go.

In dit artikel krijg je een kort overzicht te zien van het aanvragen van een Business Card tot de verschillende abonnementen.

Hoe vraag je een abonnement aan.

Ga naar artikel: Hoe vraag je een NS Business Card aan, hier kan je ook direct een keuze maken welk abonnement bij je past.

De verschillende abonnementsvormen.

  1. NS Basis Abonnement. Dit is in de basis geen abonnement maar enkel reizen op rekening tegen het volle tarief. Je ritten kan je wel terugzien in de NS Go mobiliteitshub. 
  2. NS Dal Abonnement. Dit is een Abonnement met 40% korting op het volle tarief tijdens de dal uren. Verder heb je korting in het weekend en op Nederlandse landelijke feestdagen. Klik hier voor een overzicht van de Feestdagen waar de korting op geldt.
  3. NS Traject Vrij Abonnement. Onbeperkt reizen op een vast treintraject in Nederland tegen vaste jaarlijkse kosten, de Intercity direct (met Toeslag) en op de binnenlandse trajecten van ICE International.
  4. NS Treinvrij Abonnement. Tegen een vast bedrag per jaar onbeperkt reizen met de trein bij NS,  Intercity direct (met toeslag) en op de binnenlandse trajecten van ICE International. Je reist met het Trein Vrij abonnement ook onbeperkt in de treinen van alle andere treinvervoerders.
  5. Traject op Maat. Een flexibel en voordelig abonnement voor werknemers die gemiddeld 2 tot 3 keer per week op een vast traject reizen. Waar met onze andere abonnementen (zoals Traject Vrij en Trein Vrij) een vast bedrag per maand betaald wordt, betaal je bij Traject op Maat achteraf, op basis van het reisgedrag van de medewerker. Zo kan dit bedrag dus maandelijks verschillen, afhankelijk van het aantal dagen waarop de medewerker die maand met de NS-Business Card op het traject (of een deel hiervan) heeft gereisd.

Voorwaarden rondom de abonnementen.

  • 5 jaar geldig en wordt alleen verlengd wanneer er nog lopende NS Zakelijke reisproducten op staan
  • Abonnementen zijn dagelijks opzegbaar (vanaf één maand na ingangsdatum)

NS Greenwheels.

Ook kan je de Greenwheels op je Business card aanzetten, zo kan je eenvoudig een auto huren en van A naar B reizen tegen lage kosten.

Heb je toch nog vragen, schroom niet en stuur een bericht naar het support team.

Lukt het niet de juiste keuze te maken in welk abonnement bij je past, ga naar onze keuze hulp: Keuze hulp

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen