Over het NS Go Platform

  • Bijgewerkt

NS Go is een platform voor het eenvoudig administreren van je mobiliteit. We streven ernaar om je mobiliteit zo gemakkelijk en flexibel mogelijk te maken. 

Waarom NS Go?

1.  Controleer jouw mobiliteitsbeleid – van welke mobiliteitsdiensten kan je gebruik maken en onder welke voorwaarden?
2.  Beheer mobiliteitsdiensten - Activeer je persoonlijke mobiliteitsdiensten via NS Go.
3.  Integratie met bedrijfsprocessen - Integratie van je mobiliteitsverbruik met je bedrijfsbeleid in combinatie met de bedrijfs systemen. 

 

Drie eenvoudige concepten

Om het beheer van de mobiliteit mogelijk te maken, maken we gebruik van de concepten diensten, ritten en budget.

 

1. Diensten 

Met NS Go heb je toegang tot verschillende dienstverleners voor mobiliteit. In NS Go noemen we deze de 'Diensten', en deze zijn opgedeeld in verschillende categorieën.

Op basis van je mobiliteitsbeleid zijn deze diensten al dan niet beschikbaar.

Als je gebruik wil maken van een bepaalde mobiliteitsdienst, moet je deze eerst zelf activeren. Dit kan eenvoudig door via de "Diensten" pagina de betreffende dienst aan te klikken en de verdere activatiestappen te volgen. Hierbij dien je mogelijk enkele keuzes te maken op basis van jouw persoonlijke mobiliteit. Deze keuzes kunnen ook impact hebben op je mobiliteitsbudget.

 

2. Registraties

Sommige diensten worden gefactureerd op basis van 'pay-per-use'. Elk gebruik van één van deze diensten kan een kostenimpact hebben en wordt een "rit" genoemd.

Via het tabblad "Registraties" krijg je een volledig overzicht van uw ritten. Nieuwe ritten komen terecht onder het tabje 'Toe te wijzen registraties'. Hier kies je op welk budget je de uitgevoerde ritten plaatst door een aantal ritten aan te vinken, een budget te selecteren en te klikken op "Bevestig ritten". 

Wanner je ritten goedgekeurd zijn, komen deze onder het tabje 'Goedgekeurde registraties' te staan. Deze goedkeuring kan automatisch of via je HR Team gebeuren.  

 

3. Budgetten

Indien je bedrijf gebruik maakt van budgetten dient elke rit in NS Go geregistreerd te worden en  toegekend te worden aan een bepaald "budget".

 

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen