Hoe maak ik een Rit Registratie?

Hoe registreer ik ritten?

In de rittenregistratie kun je aangeven welke ritten je gemaakt hebt. De ritten kunnen in de kalender gezet worden en zo krijg je een vergoeding voor de gemaakte rit.

Ritten kunnen per keer ingevoerd worden of als favoriet aangemaakt worden omdat je bijvoorbeeld meermaals per week dezelfde rit naar je werk maakt.

Waar kan ik ritten registreren?

• Ga naar je persoonlijke pagina in NS Go
  • Klik op "Registratie toevoegen"
  • Als je voor het eerst een rit invoert klik je op "Nieuwe rit"
    • Kies een route
    • Klik op "nieuwe route"
    • Kies een vervoerwijze
    • Kies een "Van" lokatie
    • Kies een "Naar" lokatie
      • De afstand wordt automatisch bepaald aan de hand van "HERE"
    • Je kunt meteen ook de terugreis in de gemaakte route zetten door op "inclusief terugreis" te klikken.
    • Klik op "opslaan"
  • Je kunt terug in het scherm waar je gestart bent om een rit aan te maken
    • De heenreis en terugreis zijn al ingevuld nu. Je kunt hieraan toevoegen "terugreis met dezelfde diensten"
  • Kies een budget
  • Nu heb je de route aangemaakt voor éénmalig gebruik
    • Je kunt ook de route tot een favoriet maken door op de knop "opslaan als favoriet" te klikken. Je hebt nu de mogelijkheid om de route een naam te geven. Na het bevestigen van de naam en het opslaan van de route komt deze onder favorieten te staan.

Door de juiste route te selecteren en in de kalender te klikken op de dagen dat je gereisd hebt registreer je de rit.

Registratie toevoegen