Gebruik NS Go als app op je mobiel

Sebastiaan Vlamings
  • Bijgewerkt

Gebruik NS Go als app op je mobiel

Je kan het gebruik van NS Go nog vergemakkelijken door het portaal als App op je mobiel beschikbaar te stellen. Hieronder vind je een beschrijving van de nodige stappen om dit op te zetten:
Op Android (Chrome browser):
  1. Surf via Chrome naar het NS Go portaal
  2. Klik op de drie puntjes in de rechter bovenhoek om het Chrome- menu te openen.
  3. Klik op Toevoegen aan startscherm.
  4. Klik op Toevoegen en opnieuw op Toevoegen, indien nodig.
  5. De app zal verschijnen op het startscherm. Opmerking: mocht u een foutmelding krijgen dat het startscherm vergrendeld is, ga dan naar instellingen -> startscherm en zet de vergrendeling uit, zodat de app kan toegevoegd worden.
Op iOS (Safari browser):
  1. Surf via Safari naar het NS Go portaal
  2. Klik op het icoon van het vierkantje met de pijl die naar buiten wijst (gedeeld icoon) in de adresbalk.
  3. Klik op Toevoegen aan het startscherm.
  4. Klik op Toevoegen.
Tip: Zorg ervoor dat u de logincode van de e-mail kopieert en plakt in het aanmeldingsformulier of klik op open link. Anders wordt u aangemeld op de Vaigo website op uw mobiele browser, in plaats van op de webapp van Vaigo.

U zult aangemeld blijven op het platform zolang u regelmatig de webapp opent.