Registreer Kantoor- en Thuiswerkdagen

• Bijgewerkt

Waarvoor dient deze module?

In deze module kan je registreren op welke dagen je op kantoor en of thuis werkt. Op basis van registratie in je kalender kunnen jouw terugbetalingen automatisch verwerkt worden en kan er een eventuele uitbetaling plaatsvinden.

Op basis van je mobiliteitsbeleid moeten deze ''registraties'' mogelijk eerst worden goedgekeurd. De status van jouw registratie vind je in het overzicht ''Registraties''.

Hoe kan je Kantoor- en Thuiswerkdagen registreren?

Registreer je werkdag. Het registreren van een kantoordag kan op 2 manieren: per dag of via de kalender voor meerdere dagen tegelijkertijd.

Je selecteert direct je werkplek en datum --> klik op ''Registreer kantoordag''. De kantoordag wordt nu direct aan je kalender toegevoegd.

Je registreert meerdere dagen tegelijk in de kalender --> klik op ''Registreer meerdere dagen op kalender". Selecteer je werkplek en klik op de dagen in de kalender dat je daar werkt.

In de kalender zie je dan via het icoontje welke werkplek je geregistreerd hebt.

Vergeet niet te bevestigen via de knop "Registreer".