Registreren Kantoor-/Thuiswerkdagen

Sebastiaan Vlamings
  • Bijgewerkt

Registreren Kantoor-/ Thuiswerkdagen

Waarvoor dient deze module?

In deze module kan je registreren op welke dagen je op kantoor en of thuis hebt gewerkt. Op basis van registratie in uw kalender kunnen uw terugbetalingen automatisch verwerkt worden en een eventuele impact op het budget berekend worden.

Op basis van je mobiliteitsbeleid moeten deze ''ritten'' mogelijk eerst worden goedgekeurd. De status van jouw registratie kun je terugzien in het overzicht ''Mijn Ritten''.

Hoe kan je Kantoor-/ Thuiswerkdagen registreren?

Je dient eerst de dienst kantoor aan te zetten in je Mobiliteitshub van NS Go, ga voor een instructie naar Kantoor-/ Thuiswerkregistratie.

1.     Om een Kantoordag of Thuiswerkdag te registreren ga je in de mobiliteitshub naar ''Registraties toevoegen'' dit veld staat in het midden van je scherm.

2. Registreer je werkdag. Het registreren van een kantoordag kan op 2 manieren. Per dag of via de kalender voor meerdere dagen tegelijk.

(Thuiswerken registreer je op dezelfde manier, echter volg je stap 3 en verder ook.)

A: Je selecteert direct je werkplek en datum --> klik op ''Registreer kantoordag''. De kantoordag word nu direct aan je kalender toegevoegd.

B: Je registreert ineens meerdere dagen tegelijk in de kalender --> klik op ''Registreer meerdere dagen op kalender". Selecteer je werkplek en klik op de dagen in de kalender dat je daar werkt.

In de kalender zie je dan via het icoontje welke werkplek geregistreerd is:

Vergeet niet te bevestigen via de knop "Registreer":

3.     Ga naar het tabblad ''registraties'' bij Thuiswerkdagen.

mceclip2.png4.     Ga naar Toe te wijzen ritten en geef je per thuiswerkdag het juiste budget op --> bevestig ritten --> Je ritten staan nu vast in de kalender en kunnen niet meer aangepast worden. Moet het toch veranderd worden dan kan je contact opnemen met het Support team.