Registratie pagina is vernieuwd

Onze registratiepagina is vernieuwd!


Om je beter inzicht te geven in je mobiliteit, kreeg de Registraties-pagina een flinke upgrade. Voortaan heb je vanuit 1 oogopslag een completer beeld van je gemaakte reizen, de nodige acties zoals een rit toewijzen, en de vergoedingen. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste wijzigingen:


Eén centraal overzicht vanuit tab “Overzicht”: deze nieuwe pagina geeft je een totaaloverzicht van alle gemaakte ritten, de impact op het budget (indien van toepassing) en de details van vergoedingen. Dienen ritten nog toegewezen te worden? Dan krijgt de medewerker hiervoor een notificatie te zien.
Duidelijk overzicht van openstaande acties: bijkomende acties voor ritten worden bij tab ‘Goedkeuringen’ en ‘In behandeling’ extra benadrukt door het cijfer in de titel.
Inzicht hoe groen je reist: per rit kan de medewerker inzien hoe duurzaam die reist via een nieuwe CO2-indicator. Hoe hoger het aantal blaadjes, hoe duurzamer je reist. Ook kan je per rit inkijken hoeveel de indicatie van de uitstoot bedraagt.


De pagina is intuïtief ontworpen zodat de navigatie in de nieuwe tabs eenvoudig overkomt.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen