Hoe gebruik ik NS Go in de NS-app?

Is je NS Zakelijk-account geactiveerd? Dan kun je met ‘Mijn NS Zakelijk’ inloggen in de NS-app.

Inloggen in de NS-app

1. Download de NS-app in de App Store of Google Play Store
  2. Open de NS-app ga naar ‘Meer’
  3. Klik op Mijn NS en log in met je ‘Mijn NS Zakelijk’

Na het inloggen zie je jouw NS-Business Card in de app en kun je gebruik maken van de NS diensten die je werkgever beschikbaar heeft gesteld.

De NS Go widget toevoegen

1. Klik recht onderin op tab ‘Meer’.
  2. Klik helemaal bovenaan op ‘Mijn NS’.
  3. Log in met je ‘Zakelijke e-mailadres’. waar je NS Business Card op geactiveerd is.
  4. Vervolgens zal je de widget van NS Go meteen zien staan.

Nu kun je NS Go in de NS-app gebruiken en krijg je een melding op je telefoon als je een bericht van NS Go ontvangt.